Topscorers

Nieuwe opzet Coen Dillen Trofee

 

De afgelopen jaren heeft de Coen Dillen Stichting na elk seizoen de Coen Dillen Trofee uitgereikt aan de jeugdtopscorers van Brabant. Ook in het seizoen 2006-2007 gaat de Stichting verder met de Coen Dillen Trofee voor de zondagamateurs in Brabant.
De Coen Dillen Stichting start met de clubs in de regio Tilburg, Den Bosch, Oss, de Meierij, De Kempen, Helmond/ de Peel en Eindhoven uitkomend in de hoofdklasse B, de eerste tot en met de vierde klasse.
Er zullen drie categorieën zijn: hoofdklasse B, eerste en tweede klasse, en derde en vierde klasse

Per categorie zullen er drie winnaars worden gehuldigd. Deze huldiging zal aan het einde van het seizoen plaatsvinden in het PSV stadion in het bijzijn van de elftallen en de genodigden. Naast de Coen Dillen Trofee voor de topscorers zijn er ook prijzen voor de tweede en derde plaats. Over de huldiging zal de Coen Dillen Stichting u t.z.t. nader informeren.
De opgave van de doelpunten zal geschieden door correspondenten van de regionale dagbladen en worden via diverse media wekelijks gepubliceerd. Er is géén aparte inschrijving nodig daar we uitgaan van de competitie indeling van de KNVB.

 

Zie hier het reglement topscorers amateurs

Zie hier het reglement topscorers jeugd